Apple

Novi iPhone XR 2019!?

Novi iPhone XR 2019!?

Apple već dugo najavljuje kako će izdati novi uređaj u flotu serije Apple iPhone X serije. No čini se kako bi ovaj put Apple odlučio za evoluciju uređaja i ne želi mijenjati ključne stvari. Prošle je godine Apple izdao 3 verzije iPhone XS, XS Max i Apple XR. Novost je bio iPhone XR, za koji se očekivalo da će biti najjeftiniji i najlošije opremljen što se sposobnosti tiče. Ove godine Apple to želi promijeniti te će stoga novi iPhone XR 2019 biti najmoćniji u seriji! Iphone XR 2019 izaći će s čak 3 kamere na poleđini, koje će biti postavljene u kvadrat, a ne horizontalno kao što to možemo vidjeti kod drugim marki.

Najveća novost bi trebao biti procesor. Apple tvrdi da novi čip A13 predstavlja revoluciju u brzini obrade podataka. Očekuje se da će od prethodnog procesora biti 38% brži i 7% ekonomičniji, što je veliki napredak. Na tržištu bismo mogli birati između 6 različitih boja. Tvrtka također obećava novu verziju slušalica Air pods i Apple watch.

 

Ove ćemo godine svjedočiti već 11 serijama iPhonea. U Appleu kaže kako nemaju namjeru mijenjati koncept uređaja ili dodavati na tržište preklopne mobitele, kao što to čine Samsung i druge marke. Prema podacima, za razliku od drugih verzija, novi XR 2019 bit će očito vrlo kompaktan, dimenzija samo 149,9 x 77,1 x 7,7 mm. Ono što će vjerojatno zasmetati mnoge ljude, je izbočena kamera, budući da će 3 leće kameru biti čak 4 milimetra izbočena iz jezgre uređaja, no taj će problem riješiti maske za mobitel. Cijene bi se kretale u rasponu od 700 do 800€.

Maskice za Iphone XR

Na vrh