Nekategorizirano

Galaxy S10 ovaj put s keramičkom stražnjom stranom!?

Galaxy S10 ovaj put s keramičkom stražnjom stranom!?

Samsung, koji je od 2015. na svojim uređajima koristio staklenu zadnju stranu, će prema posljednim “glasinama” imati keramičku stražnju stranu. Samsung bi time napravio veliki korak naprijed u izdržljivosti, budući da su keramička vlakna mnogo izdržljivija od kaljenog stakla koje je Samsung koristio od uređaja Galaxy S6 nadalje. Točan datum izlaska uređaja nije poznat, no Samsung je najavio da bi službeno predstavljanje trebalo biti u ožujku 2019.

Veliko o novi napravi najprestižnejše serije S še ni znano razni mediji trdijo, da bo Samsung Galaxy S10 prišel v črni in v beli barvi. Kot vsaka nova različica bo tudi nova S10 imela še večji ekran, boljšo kamero in veliko novih funkcij. Glavna novost pa bo definitivno  in-display fingerprint sensor. Funkcija s katero boste lahko odklepali vašo napravo s prstnim odtisom po celotni površni ekrana.

O novom se uređaju najprestižnije serije S ne zna mnogo. Razni mediji tvrde da će Samsung Galaxy S10 izaći u crnoj i bijeloj boji. Kao i svaka nova inačica, novi S10 će imati još veći zaslon, bolju kameru i mnogo novih značajki. Glavna novost zasigurno će biti in-display fingerprint sensor – značajka koja će vam omogućiti otključavanje vašeg uređaja otiskom prsta po čitavoj površini zaslona.

 

 

Na vrh