Nekategorizirano

5 stvari koje ne biste smjeli zaboraviti kada idete na more!

5 stvari koje ne biste smjeli zaboraviti kada idete na more!

 

Mislim da se svi slažemo da je praznik najbolje vrijeme u godini. Ali bilo bi još ljepše ako ne biste uvijek zaboravili “nešto” kod kuće. Pripremili smo popis onoga što ne možemo učiniti na moru i moramo ih prisilno uzeti.

 

Krema za sunčanje

Naravno, neće biti kraj svijeta ako napustite krema za sunčanje kod kuće, jer ga možete kupiti gotovo posvuda. Pojavi se problem ako kupite drugačiji krema nego što ste već imali, jer koža može reagirati drugačije i dobiti alergiju. Bolje je uzeti krema za sunčanje koju ste dugo koristili ili barem zapamtite koju ćete obično koristiti.

 

 

Vrećica za hlađenje

Nitko ne želi piti topla pića, pogotovo ako idete na šetnju ili neku vrstu tjelesne aktivnosti. Cool vrećice su velika investicija za vruće ljetne dane!

Osobni dokumenti

Mislim da smo svi svjesni da bez osobnog dokumenta ne možemo prijeći granicu, već dokumente koje radije zaboravljamo kod kuće.

Prva pomoć i lijekovi na recept

Zbog male ogrebotine, bilo bi šteta otvoriti prvu pomoć u vašem automobilu, jer više nije valjana. Ako dozvolite puno stvari, podsjećamo vas da pojedinačno kupite osnovnu dodatnu opremu i odnesete ih s vama za svaki odmor. Najbolje je provjeriti dokumente svaki put kada krenete bilo gdje.

Power bank

Zamislite plažu, hladno piće i omiljenu liniju telefona. Sve je sanjivo sve dok ne ponestane baterija pa se ne brine za to power bank, koji će zadržati razinu napunjenosti baterije!

Na vrh