Savjet

4 izvrsna telefona za koje ne morate rezati duboko u džep

4 izvrsna telefona za koje ne morate rezati duboko u džep

Tržište smartphonea postaje sve konkurentnije i zasićeno. Slijedom toga, korisnici mogu pronaći telefon koji im najbolje odgovara za svoje potrebe. Danas je već moguće kupiti moćan telefon, za koji nije potrebno odbiti cijelu plaću. Predstavljamo 4 snažna, ali još uvijek relativno pristupačna uređaja!

Image result for alot smart phones

 

Honor 10

Gre za najsodobnejši proizvod hčerinske družbe Huawea. Ponaša se z odlično kamero, ki samodejno izbira najbolše nastavitve za določen posnetek. V notranjosti ima enake dele kot serija Mate 10 in P20, tako da dvomov v ta model ni. Kritiki so izpostavili, da telefona nima dobrega čitalca prstnih otisov, katerega pa odlično nadomesti odklepanje s prepoznavo obraza. Cena predstavljenega mobitela je 449 evrov.

Image result for honor 10

 

Nokia 7 Plus

Nokia še ni vrgla puške v koruzo, saj je Nokia 7 Plus odličen telefon. Namaščen ima originalen Android One, ki ima samo originalne Androidove aplikacije. Nokia ima zelo velik zaslon in odlično baterijo, ki brez težav zdrži dva dni pogoste uporabe. Telefon stane 399 evrov. Prav tako kot pri Honorju 10, tudi pri Nokiji pogrešamo vodoesnost.

Image result for nokia 7 plus

Huawei P Smart

Omenjen model stane le 4,5 evra mesečno oz. 280 evrov, če ga kupimo brez vezave. Za takšen denar bi zelo težko našli bolji telefon, ki ima izvrstno kamero, baterijo, resolucijo in vsesplošno hitrost naprave. Pogrešamo priključek C type a to za takšno ceno ni stvar, ki bi jo pogrešali.

Related image

One Plus 6

Tukaj gre sicer za dražji proizvod, a je glede na lastnosti, ki jih ima tako dober, da se lahko kosa z najdražjimi telefoni na svetu, oz. je lahko celo boljši od njih.

Vgrajen ima enega najhitrejših procesorjev ta hip. Delavnega pomnilnika ima kar 8 GB rama, kar je največ do sedaj. V primerjavi s predhodniki je končno dobil tudi odličen fotoaparat. Cena telefona je 519 evrov, žal ga ni mogoče kupiti na obroke, a je kar 300 do 400 evrov cenejši od S9 Plus in Huawea P20 Pro, ki sta povsem primerljiva z One Plus 6.

Image result for one plus 6

 

 

Na vrh